4/8/11

FESTA FINAL DE CURS 2011


El dissabte 28 de maig es va dur a terme un any més la festa final de curs, enguany dedicada al transport. A la tarda poguérem gaudir de les danses que tant van assajar els alumnes de l’escola i de la companyia de la música en directe de MINISTRERS. També ens vam emocionar amb el comiat dels alumnes de 6è.



Qui va tenir l’ocasió de donar un tomb pels passadissos segur que es va encantar amb els expositors plens de diferents treballs dedicats als mitjans de transport i també algunes mostres dels tallers que han realitzat els alumnes que es queden els migdies al servei de menjador. La biblioteca va obrir les seves portes per mostrar-nos les activitats fetes al llarg del curs.

Després vam degustar el sopar tot mirant la final de la Champions. A la mitja part es va celebrar la rifa d’un pernil.
Des d’aquí, moltíssimes gràcies a PIROPOP i ELS PLANS, per ajudar-nos a costejar el lloguer de la pantalla i cedir-nos un pernil.



Els guanyadors del pernil



I per acabar d’arrodonir la vetllada un ball popular ben animat.
.
Un any més volem aprofitar per agrair a tothom l’esforç i el temps dedicat per aconseguir que la festa de l’escola, hagi estat una festa plena d’il•lusió, que hem fet entre tots: mestres, alumnes, personal no docent, mares i pares.